Crima care a șocat lumea științifică. Ce a pățit savanta celebră găsită într-o grotă din Creta

 
Savanta ucisă în Creta
Savanta ucisă în Creta
Savanta ucisă în Creta Savanta ucisă în Creta Savanta ucisă în Creta

Un tânăr grec de 27 de ani ar fi mărturisit că a ucis-o pe Suzanne Eaton, savanta americană găsită moartă într-o grotă din nord-vestul insulei Creta, informează CNN.

Suzanne Eaton, biolog de profesie, de 59 de ani, se afla pe insulă pentru a participa la o conferinţă ştiinţifică la Academia Ortodoxă din Creta şi a fost dată dispărută în 2 iulie, când au fost lansată operaţiuni de căutare.

Corpul ei a fost găsit de un localnic din Platania, regiunea Rethymno, la aproximativ 10 km de zona în care autorităţile şi-au concentrat cercetările.

Un cetăţean grec de 27 de ani a fost arestat luni în legătură cu moartea cercetătoarei americane al cărei corp a fost găsit la cinci zile după dispariţia sa într-o peşteră din zona Maleme, Hania, în Creta, transmite Agerpres.


Săptămâna trecută, medici legişti din Creta au calificat drept omucidere moartea lui Eaton.

Potrivit medicilor de la spitalul din Rethymno, ea a murit în ziua în care a fost dată dispărută. Deşi au refuzat să furnizeze detalii suplimentare în timp ce cazul este în curs de investigaţie, examinatorii medicali au declarat: "Vorbim clar despre omucidere. De asemenea, nu există niciun semn de moarte provocată de o armă".

Potrivit legiștilor greci, Suzanne Eaton a fost ucisă prin sugrumare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?