Credeau că au salvat o mamă cu cei trei căţei ai ei, dar au greșit. Ce era, de fapt!

 
Credeau că au salvat o mamă cu trei căţei, dar au greșit. Ce era, de fapt!
Credeau că au salvat o mamă cu trei căţei, dar au greșit. Ce era, de fapt!

Natura a organizat lucrurile astfel încât, de cele mai multe ori de pui au grijă mamele lor. În acest timp tații fie pleacă după hrană, fie în genere dispar din viața familiei. Desigur, există și multe excepții, însă nimeni nu a auzit vreodată ca această excepție să fie valabilă și pentru câini.

Istoria prezentată în acest video a avut în loc anul trecut în Los-Angeles, SUA. O organizație specializată în salvarea animalelor fără stăpân a fost anunțată că pe un șantier s-a așezat cu traiul o familie de câini. Ei nu au ce căuta pe acest șantier de lucru plin de pericole, de aceea trebuiau să fie evacuați de acolo. Echipa de salvare a venit la fața locului și s-a apucat să prindă câinii. Erau trei căței cu mama lor. Într-un final toți câini au fost prinși și a fost duși la sediul organizației, unde acestora le-a fost verificată starea de sănătate, după care au fost hrăniți și spălați.

Însă în timpul procedurilor medicale s-a depistat că mama câinilor era de fapt tatăl lor! Ce fapt uimitor! Prima dată aud că tata-câine să aibă grijă de căței!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?