Credea că are un amant. I-a luat mâna şi i-a injectat heroină. O nimica toată pe lângă ce a urmat!

 
Credea că are un amant. I-a luat mâna şi i-a injectat heroină. O nimica toată pe lângă ce a urmat!
Credea că are un amant. I-a luat mâna şi i-a injectat heroină. O nimica toată pe lângă ce a urmat!
Credea că are un amant. I-a luat mâna şi i-a injectat heroină. O nimica toată pe lângă ce a urmat! Credea că are un amant. I-a luat mâna şi i-a injectat heroină. O nimica toată pe lângă ce a urmat! Credea că are un amant. I-a luat mâna şi i-a injectat heroină. O nimica toată pe lângă ce a urmat!

Iubitul acestei tinere a crezut că-l înşală. Aşa că a pândit momentul, i-a prins mâna şi i-a injectat HEROINĂ. A fost o nimica toată pe lângă ce i-a făcut DUPĂ! Atenţie, detaliile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

Coşmarul s-a petrecut cu câțiva ani în urmă, dar tânăra, Gabbe Rowland, pe numele său, a decis să vorbească abia acum. Chinurile la care a fost supusă sunt de neimaginat! Coşmarul a durat o săptămână - "săptămâna în iad", cum o numeşte tânăra.

Gabbe îl cunoştea pe Justin Mustafa încă de când erau copii, de la şcoală. Soarta a făcut ca cei doi să reia legătura undeva în 2010, pe Facebook. Povestea lor de "dragoste" a început în 2011. Nici faptul că, între timp, Justin a ajuns în închisoare nu a făcut-o pe tânără să se îndepărteze de "iubirea vieţii" sale... Era îndrăgostită până peste cap de el. Îl vizita de două ori pe săptămână şi îi scria zilnic.


În ianuarie 2013, Justin a fost eliberat. La scurt timp, Gabbe a aflat că este însărcinată.

"Când i-am spus, a părut încântat de ideea de a deveni tată... Apoi, ceva s-a schimbat! Îl vedeam cum, cu fiecare zi care trecea, devenea tot mai nervos. Avea momente când era violent, chiar şi cu mine... Într-o zi, a început să mă acuze, din senin, că l-am înşelat. Începuse să urle la mine! Îmi striga că sunt "o stricată" şi că pruncul pe care-l purtam în pântece nu era al lui... N-a trecut mult şi mi-a cerut chiar să fac avort. Dar eu nici nu am vrut să aud de aşa ceva", poveseşte tânăra, în lacrimi.

După câteva săptămâni de teroare psihică şi abuz, Gabbe a pierdut copilul. A fost devastată! Tot atunci, Justin a început să dea semne de împăcare şi încerca, disperat, să revină în centrul atenţiei tinerei. "Am crezut că s-a schimbat, că va fi din nou băiatul de care m-am îndrăgostit", îşi aminteşte fata.

Pe 29 iunie, însă, a început adevăratul coşmar! "Rememorând, îmi dau seama că nimic din ceea ce se întâmplase înainte de acea zi blestemată nu fusese la fel de grav cu ce avea să mi se întâmple începând din acel moment", spune Gabbe.

"În acea zi, a venit să mă ia de la o prietenă. Credeam că mă duce acasă. Când colo, a oprit maşina pe o stradă lăturalnică şi mi-a spus, privndu-mă în ochi: 'Întinde mâna şi strânge pumnul!' Aproape că mi-a poruncit...", continuă Gabbe.

Tânăra ştia ce avea să urmeze, dar nu s-a împotrivit, de teamă să nu fie lovită. Ştia că Justin consumase heroină, în trecut. După ce i-a prins mâna, i-a injectat otrava. Cum fata nu consumase niciodată droguri, efectul a fost devastator!

A aşteptat câteva minute în maşină, apoi a forţat-o să coboare şi a dus-o într-o pădure din apropiere, unde a agresat-o sexual. Timp de o săptămână, Gabbe a fost ţinută închisă în maşină, fără mâncare, fără apă, şi drogată de două ori pe zi. Şi de tot atâtea ori era şi agresată, fizic şi sexual.

Ca prin minune, într-o zi a reuşit să se elibereze şi să fugă. Cum nu avea unde să se ducă, tânăra a mers la serviciu. Acolo a povestit totul şefului său, care a şi chemat Poliţia. Ulterior, tânăra a fost dusă la spital, unde i-a fost acordat tratament de specialitate.

Justin a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?