Creaturi uluitoare de care n-ai mai auzit până acum: Ili Pika, Broasca Pinocchio, Peştele cu mâini

 
3 creaturi uluitoare de care n-ai mai auzit până acum: Ili Pika, Broasca Pinocchio, Peştele cu mâini
3 creaturi uluitoare de care n-ai mai auzit până acum: Ili Pika, Broasca Pinocchio, Peştele cu mâini
Creaturi uluitoare de care n-ai mai auzit până acum: Ili Pika, Broasca Pinocchio, Peştele cu mâini 3 creaturi uluitoare de care n-ai mai auzit până acum: Ili Pika, Broasca Pinocchio, Peştele cu mâini 3 creaturi uluitoare de care n-ai mai auzit până acum: Ili Pika, Broasca Pinocchio, Peştele cu mâini

Mama Natură este plină de surprize! Nici în momentul de faţă nu cunoaştem toate creaturile de pe faţa pământului sau din adâncuri.În acest material vei face cunoştinţă cu 3 creaturi de a căror existenţă nu aveai habar.

1. Ili Pika, sau "Iepurele fermecat"


Acest mamifer este o rudă mai îndepărtată a iepurilor şi trăieşte în zonele izolate din munții Tianshian, în N-V Chinei. A fost descoperit în 1983.

2. Broasca Pinocchio

Când masculul încearcă să "cucerească" o femelă, nasul se lungeşte, de unde şi denumirea. Acelaşi lucru se întâmplă şi în momentul în care simte un pericol.

3. Peştele cu mâini

Cercetătorii au descoperit, în ultimii ani, nu mai puţin de 14 specii de "peşti cu mâini". De fapt, sunt tot peşti cu aripi, dar acestea seamănă cu nişte mânuţe. Din nefericire, nouă din aceste specii sunt pe cale de dispariţie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?