Cozmin Guşă aruncă bomba: Florian Coldea se va lansa politic pe 26 ianuarie

 
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Guşă a intervenit, în direct, la postul Romania TV, unde a aruncat "bomba" politică a începutului de an: Florian Coldea se va lansa politic pe 26 ianuarie, de ziua lui Ceauşescu. Înainte de a lansa informaţia despre Florian Coldea, Cozmin Guşă a comentat situaţia în care se află Dacian Cioloş, protejatul fostului adjunct de la SRI. După scandalul înfiinţării patidului său de către fiul şi sora unui fost securist, Cioloş a confirmat zvonurile în privinţa propriei familii. Fostul premier a recunoscut că tatăl său a fost angajat al Ministerului de Interne, iar sora sa lucrează pentru Direcţia Generală de Protecţie Internă, fosta unitate "Doi și-un sfert", serviciul secret al MAI, în județul Sălaj.

"Eu îl studiez pe Cioloş cu atenţie de când a apărut în prim-planul vieţii politice naţionale. Serviciile secrete puternice într-o ţară sunt un lucru bun, dacă îşi respectă dezideratul de a-şi servi patria. Securismul e un lucru reprobabil. Faptul că în vecinătatea lui Cioloş sunt acest gen de oameni de afaceri, neo-agenţi ai securismului în România sau alţi oameni din zona politică este o banalitate", a spus Guşă pentru sursa amintită.

În continuare, Cozmin Guşă a dezvoltat "bomba" politică din startul lui 2019, cu Florian Coldea care intră în politică de ziua lui Ceauşescu.

"Florian Coldea se va lansa politic pe 26 ianuarie, de ziua lui Ceauşescu. Florian Coldea se află în spatele lui Cioloş, tot ceea ce s-a discutat în ultima vreme, s-a dovedit că aşa e, inclusiv episodul Viena. Ambiţia asta a lui Coldea, pe bază de Cioloş, pe bază de USR, este dedicată dorinţei lui de a crea un partid de dreapta şi un candidat, care nu cred că va fi Cioloş, care să-i pună probleme marelui Iohannis, pe care Coldea vrea să se răzbune, având în vedere că el consideră că l-a făcut preşedinte. Nu l-a făcut preşedinte", a spus consultantul politic, care, apoi, a devoalat influenţa puternică pe care o are Coldea asupra lui Cioloş:

"Legat de USR şi Coldea, acest partid a fost moşit de Coldea în 2016, ca să distrugă scorul PNL-ului. Cu contribuţia lui Cioloş prim-minstru, care a refuzat să facă front comun, cum l-a rugat Iohannis, pentru un scor mai bun al PNL-ului, şi a preferat să încurajeze mai mult acest USR. Iar săptămâna viitoare, pe 26, de ziua lui Ceauşescu, Coldea, cu aceşti doi agenţi, agentul Cioloş plus agentul USR, poate se va discuta de o fuziune la europarlamentare, pe 26 se va lansa ca să creeze un partid de tip securistic, pe partea dreaptă. Nu-i vorbă, se creează un partid de tip securistic şi pe partea stângă".

Citiţi şi:

Guşă: Jocurile subterane au anulat lucrurile bune care s-ar fi putut întâmpla în lupta anti-corupţie


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mih
21 Jan 14:12
Sa fie aceasta declaratie inceputul transformarii realitatii intr-o nou latrina ?
Răspunde
0 0
vlad
20 Jan 21:18
Gusa asta nu se face! Doar ce te-ai vazut ramas iar pe afara ai si inceput sa dai din casa. Problema in Ro este exact aceasta, voi, aceasta adunatura securista incapabila sa ajunga la un numitor comun. Va spun din start ca aveti nevoie de un lider, lider care nu se afla printre voi, acest lider este Poporul Roman de care voi ati uitat in goana nebuna dupa umplerea propriilor buzunare. Aceasta populatie romaneasca trebuie sa conduca si nu acest praf de desert format din puzderia de paridulete si marionete despre care pe zi ce trece aflam nu in mod intamplator ca sunt sau provin din familii cu puternic caracter securistic. Practic au coclit epoletii pe ei de cand imput scaunele prin diverse posturi nationale sau la UE iar acum in prag de alegeri ne sunt prezentati precum salvatorii neamului, Dumnezeu pe pamant si asa mai departe. Stiu ca Realitatea doare dar asta este si ma bucur ca ai inceput sa dai din casa poate va avea un efect si asupra celora care din neputinta sau din nepasare prefera sa mearga cu turma fara sa stie de ce si incotro. Bravo.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?