Cozmin Gușă: Propunerea lui Voinea, un act de lașitate al PSD-lui care îl va costa foarte mult

 

Consultantul politic, Cozmin Gușă, a declarat, vineri seară, la Realitatea TV, că Liviu Voinea a fost o propunere extrem de neserioasă a social-democraților pentru funcția de premier, totodată, un act de lașitate care va costa PSD-ul foarte mult, în condițiile în care și-a dezamăgit electoratul.

"Liviu Voinea nici ca analist politic nu a strălucit vreodată și, cu atât mai puțin, tiradele lui de ministru scrise după dictarea lui Florin Georgescu. A fost o extrem de neserioasă propunere și un act de lașitate al PSD-ului care act îl va costa foarte mult pentru că și-au dezamăgit electoratul. Au dovedit că, plecând acasă cu coada între picioare, nu au avut o guvernare spectaculoasă, așa cum spun ei. Liviu Dragnea, o problemă majoră ca președinte nou instalat pentru că nu a fost în stare, din nefericire pentru el, să vină să dea un mesaj nu neapărat pentru publicul larg sau strada, dar trebuia să dea un mesaj pentru partidul lui, unde se laudă că are câteva sute de mii de membri sau de simpatizanți și trebuia să vină să spună: 'nu ne asumăm acest Guvern', spre exemplu, 'avem o soluție, o propunere de prim-ministru; ne bazăm pe ceva sau, nu, nu avem o propunere de prim-ministru, nu avem treabă cu Guvernul Cioloș și pentru că suntem un partid atât de solid și eu, Liviu Dragnea, un președinte atât de ferm vă anunț că a doua zi după instalarea Guvernului Cioloș, noi vom prezenta un Guvern în oglindă, un Guvern din umbră, în care arătăm până la alegeri că suntem mai valoroși, mai buni'. Asta ar fi făcut un președinte normal sau o conducere de partid normală, în condițiile în care au pierdut, în câteva ore, guvernarea. În loc de asta, au preferat să fie nesinceri", a declarat Cozmin Gușă.

 


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?