Cozmin Gușă: "Întrebările referendumului sunt academice"

 

Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, consultantul politic Cozmin Gușă a declarat că întrebările referendumului sunt academice pentru marea majoritate a românilor, iar referendumul poate să devină un joc extrem de populist și fără niciun fel de penetrare la nivelul populației. Consultantul susține că ar fi fost mai ușor să se explice de ce un condamnat penal nu are de ce să ocupe funcții publice, pentru că atunci o să-și urmărească interesul."Vrea Iohannis scoaterea din joc a Avocatului Poporului? Este greu să analizezi o treabă atât de complicată într-un mod simplu. Pentru că, pe de-o parte, atunci când vorbești de CCR, vorbești tot de un organism cu conducere numită pe criterii politice. Iar când vorbești de Avocatul Poporului, vorbești tot un post numit politic, iar când e unul ca Ciorbea acolo, ne dăm seama ce ciorbă iese acolo.

Nu înțeleg această formulare și nu-i văd utilitatea în acest joc extrem de populist și fără niciun fel de penetrare la nivelul populației. Justiția, chiar dacă noi discutăm, și e bine că discutăm de dimieața până seara despre mantelarea justiției, dar nu reprezintă o prioritate, mai ales în acești termeni academici pentru populație. Asta ca lumea să înțeleagă că, un tip cu probleme în justiție, cercetat ca fiind inculpat, sau mai rău, ca fiind în judecată, să nu ocupe funcții publice, pentru că atunci o să-și urmărească interesul. Asta era mult mai ușor de înțeles și ar acceptată de către marea masă a românilor, indiferet că sunt pesediști, liberali, iohaniști", a conchis Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă: "Referendumul are mici șanse să treacă. Iar amnistia a fost deja data"

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Stefan
25 Apr 20:01
Esti impotriva referendumului pentruca ai primit bani dela Ghita ,asta este adevarul .
Si mai stii dece nu ai reusit in politica ?pentruca esti o lichea pe care nimeni nu se poate baza de aceea ai si fruntea incruntata pentruca ai suferit esecuri pe care le-ai meritat.
Bine te-a caracterizat Basescu ''un maidanez politic''.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?