Cozmin Gușă: Dragnea ar fi evazionat 150 de milioane de dolari prin intermediul fiului său

 
Cozmin Guşă la Realitatea TV
Cozmin Guşă la Realitatea TV

Cozmin Gușă vine cu o dezvăluire care zguduie scena politică! Consultantul politic a afirmat, joi seara, la Realitatea Tv, că a văzut documente din care reiese că Liviu Dragnea ar fi evazionat 150 de milioane de dolari, prin intermediul fiului său. ”Vreau să abordez, foarte scurt, telegrafic, trei puncte. Primul, atacul la Realitatea, care este în desfășurare, al doilea, legat de instigatorul acestor strategii de tip kamikaze ale lui Dragnea și Vâlcov sigur, triplați de amărâtul de Orlando, de la Finanțe. Și 3, ce am văzut, și ce îmi explică mie disperarea lui Dragnea”, a spus Cozmin Gușă, în intervenția sa. 

Acesta a afirmat că Dragnea a facut presiuni ca activitatea financiara a Realității Tv să fie blocată:

”La punctul 1, Dragnea a facut presiuni ca activitatea financiara a Realității Tv să fie blocată și vrea să deruleze prin ”Orlando minte puțină” acest program de blocare care nu va fi o blocare dar telespectorii să nu se sperie daca vor vedea breaking news-uri cu descinderi de la ANAF București, care, atenție, nu vor fi orchestrate de Dragnea, ci de Vâlcov, care este adevăratul conducător”. 

Totodată, Cozmin Gușă a mai explicat și care sunt influențele origarhilor ruși asupra lui Darius Vâlcov, în al doilea punct: 

”Punctul 2, și am studiat asta: vreau să vă reamintesc că aseară am dat o informație, premierul Israelului și-a amânat vizita din noiembrie în România și mai așteaptă. Ce nu am luat în considerare este influența oligarhilor ruși, cu care Valcov e intr-o legatură veche. Ei încearcă să îl salveze pe Vâlcov. Dacă ei văd că Dragnea nu dă amnistia și grațierea, ei forțează acest tip de acțiuni KGB, foarte dure, care nu prea se potrivesc în România, ele se potrivesc acolo la ei, dar e clar că aceste acțiuni sunt de inspirație rusească, legat de această legătură Vâlcov-oligarhi”.

Cozmin Gușă a susținut în final, că a văzut documentele prin care Liviu Dragnea a evazionat 150 milioane de dolari prin intermediul fiului său, și de fapt, asta  înseamnă ”criza maximală pentru el”, și nu dosarele din justiție pe care le mai amână, le mai aranjează, ci această schemă de evaziune fiscală impresionantă, prin care l-a implicat pe fiul lui, după modelul altor politicieni de modă veche:

”Punctul 3, am vazut niște documente și m-am oprit când am numărat vreo 150 de milioane de dolari, o să mă uit mâine, este o sumă evazionată de Liviu Dragnea, dar prin intermediul fiului său. De fapt, Dragnea este speriat de aceste documente probabil, și după știința lui, dacă documentele au ajuns la mine, și nu sunt cea mai importantă persoană din România, or fi ajuns și la el, și și-a dat seama că asta înseamnă criza maximală pentru el, și nu dosarele din justiție pe care le mai amână, le mai aranjează, ci această schemă de evaziune fiscală impresionantă, prin care l-a implicat pe fiul lui, după modelul altor politicieni de modă veche. Și asta ar fi lovitura de grație. Eu am numarat pana la 150 milioane de dolari si nu am citit toate documentele. E foarte ușor să ne explicăm de ce a venit cu acest atac la Iohannis, de ce există acest atac la Realitatea Tv. O să vedem câți din statul roman au știintă de aceste strategii, pe asta se bazează disperarea lui, și repet, strategiile sunt de inspirație post-sovietică”, a încheiat Gușă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Pierd timpul ,dle N.Va spun Pa!
12 Oct 13:13
Ei dle Nae,n-ați fi una cu Jan.si eu nu stiu de ce imi prind mintea cudeaidedumneavoastră.savanti de renume stradală si scriitori de hastagherii.Dar nu insultati,nu mai aveti argumente, pledati la TV Realtatea,cu nu va cere studii,ci doar mitocanii !
Răspunde
0 0
Nae
12 Oct 21:05
8 Harasho, dasvidania, gospadin jurist !!! Kak ti znaishi sio !!! Vi radil takoi umnoi or ucil ??? Hahaha
0 0
Vai dle Ja,ma amenintati ?
12 Oct 11:20
Dl Jan ,mereu mă contrezi si mă ameniti mai fi dedldela,dar sa stii ca eu sunt jurist si stiu legea ca tot DNA la un loc.A propune staului mțsuri contra ticțlosiei,este un get civic,nu a crima de instigare,ca statul nu poate fi isnstigat ,doar Ghita si îia de la demonstratii.
Răspunde
0 0
Nae
12 Oct 12:26
6 Trolii rusi nu pot fi amenintati ! In plus, esti un comunistoid batrin si analfabet asa ca iti par normale aberatiile paranoice pe care le scrii ... stii ''legea'' mai bine ca tot DNAul !!! HAHAHA ... care lege, bovina, daca se schimba anual dupa cum vin ciocoii la putere ?
0 0
Liviu
12 Oct 10:08
Ce n-ar da sarmanul asta Gusa macar sa stie de existenta unui astfel de document, nu mai vorbesc sa-l si vada, primul lucru ar fi fost publicarea lui, facea niste audiente de top. Asa cu vorba aruncata trezeste emotii in sanul celor slabi de inger, cuvinte manipulatoare fara continut, dume aruncate la disperare. Pai nu arunca el asta pe piata inaintea referendumului daca tot zice ca a fost facut la comanda lui Dragnea? Sau poate zice ca documentul este clasificat! Asa poate e pasibil si de ceva puscarie. Eu raman la parerea ca Gusa si ai lui au ajuns la o disperare mai mare decat a lui Vadim Dumnezeu sa-l odihneasca.
Răspunde
0 0
Jan
12 Oct 10:27
3 ... de unde stii ca nu exista toate probele mentionate si disperarea cu care se transforma legile are tocmai finalitatea de a obstructiona actul de justitie !!!? Ce era bine ieri, facut tot de besedisti, de ce nu ar mai fi bun citiva ani mai tirziu ? Cind vezi o balega proaspata nu este nevoie de mult creier ca sa intelegi ca o vaca este in apropiere ! Cheltuielile vizibile, masive, sint exact ca si balega care indica ca sint mult mai multi ... mai ales ca nu sint cunoscute multe surse de venit !
0 0
liviu
13 Oct 09:51
4 Jane te bagi in seama aiurea. hastag rezist.
0 0
Jan
12 Oct 09:32
Bey Gusa, esti invidios ca nu ai hacienda la Brasiliera, ca nu stai la Cotroceni, ca nu ai meleonul pentru o scrisoare lui Juliani, invidiosule. Maninci soia pe piine si vii sa imi dai mie, vita de b oier, lectii de corectitudine. Io sono il grande di tuti di grandii ! Io va huliganesc cu militienii mei de nu mai ramine unul in batustanul asta ! Cum iti permiti sa imi numeri banishorii munciti cu sudoare, de dimineata pina seara ... pina si hastagistii rusi (ca cel de mai jos) au tensiunea 250 de indignare ...
Răspunde
0 0
Streandul pentru ei sau pentru noi,alta solutie aveti,guvernati ?
12 Oct 05:17
Dle Dragnea,nu vă citește nimeni ce scriu hastagii?Cer de mult timp,introduceti infracșuiunea de huliganism politic ,cu pedeapsa de pănă la 25 de ami,ca altfel,bola societășii condusă de i se va agrava.Nuvedeti ce scorneli ?A vazut el,i-a spus un oficial ,dar nu personal a făcut rvaziune si nemurile ,etc .Nu căpatati infarct ?Daca hârtia suportă orice,televiziune nu are limite,atunci ce ne mai rămâne ? Streangul ,pentru ei sau pentru noi !
Răspunde
0 0
Jan
12 Oct 09:35
6 Alooo, Ivane, vezi ca INSTIGI LA VIOLENTA si asta se pedepseste ... porcule ! (" ... streangul, pentru ei sau pentru noi ...")
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?