Cozmin Gușă: Cea mai agitată perioadă din UE are parte de cea mai incompetentă presedinție rotativă

 

Cosultantul politic Cozmin Gușă a declarat, pentru Realitatea TV, că cel mai incompetent guvern post-decembrist va trebui să conducă, timp de șase luni, frâiele UE într-o perioadă dificlă: redefinirea strategiei Uniunii Europene și algerile. "România avea nevoie, în acestă perioadă, să schimbe Guvernul Dăncilă, pentru ca un altfel de Executiv să ia locul, fiincă ne facem d râs cu actuala guvernare. Asta dacă nu se va constata că vom avea un guvern total nepregătit, iar asta într-o perioadă extrem de delicată. La anul se redifinește staretgia Uniunii Europene, și mai sunt și alegeri. Pe scurt, cea mai agitată perioadă a UE are parte de cea mai incompetentă presedinție rotativă", a declarat consultantul politic.

Întrebat dacă demisia ministrului Negrescu schimbă cu ceva ecuația politică actuală, Cozmin Gușă a avut un răspuns simplu, dar tranșant:”Mai nimic!”

Demisia lui Negrescu nu mai contează! Acolo e o asociație care evolează în numele României, avem un guvern incompetent despre care se știa. Știa și președintele Klaus Iohannis știau și liderii Opoziției.

Ei trebuiau să facă un soi de grevă parlamentară dacă le era rușine cu actualul Executiv la președinția Uniunii Europene. Este foarte clar ce a fost colo. Au fost total nepregătiți, au încercat să-l responsabilizeze pe Victor Negrescu. El nu s-a obosit să critice incompetența colegilor din guvern la președinția rotativă a UE. Nu-l cunosc pe Negrescu, deci nu pot spune dacă a luat atitudine, sau nu, față de colegi.

"Am avut contacte în ultima perioadă cu reprezentanți ai Uniunii Europene. Oamenii de la Comisia Europeană erau pur și simplu îngroziți. Nu aveau cu cine să lucreze la nivel administrativ cu cei din Guvernul Dăncilă", a încheiat Cozmin Gușă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
COSTEL CIOBANU
11 Nov 06:29
Deșteaptă-te române..atât cât nu e prea târziu
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?