Cozmin Gușă: Americanii cunosc foarte bine isprăvile lui Dragnea din România și din Brazilia

 

Consultantul politic Cozmin Gușă, care se află zilele acestea la Washington, a declarat că americanii cunosc foarte bine isprăvile lui Liviu Dragnea, atât cele din România, cât și pe cele din Brazilia. Mai mult, nici românii nu îl știu atât de bine pe Dragnea, cum îl știu americanii.

Cozmin Gușă a susținut că a avut surpriza să vadă cât de bine cunosc americanii isprăvile lui Dragnea:

”O să spun un lucru la care telespectatorii nu se așteaptă: pe Dragnea și pe alții, partenerul startegic îi cunoaște foarte bine, atât de bine, încât nici noi nu îi știm atât de bine, și aici nu vorbesc doar de Dragnea și Tăriceanu. Toate discuțiile pe care le-am avut în aceste zile, cu cei care sunt interesați de România, am avut surpriza să văd că dânșii cunosc foarte bine isprăvile lui Dragnea, atât din România, unele pe care noi nu le știm, atenție, dar și isprăvile din Brazilia”.

Acesta a punctat că a aflat acum trei zile, la Washington, ce va publica Rise Project, vineri, despre Liviu Dragnea:

”Ce o să publice mâine Rise Project, eu am aflat la Washington, acum trei zile. Mâine Rise Project o să publice niște lucruri, cu un procuror din Brazilia, legate de implicarea lui Dragnea și a unor apropiați de-ai săi în transferuri ciudate de bani, fel de fel de investiții, la fel de ciudate. Eu le-am aflat de la un om foarte interesat aici la Washington, și de asemenea conectat la zona de putere de aici”.

Gușă a subliniat că SUA nu au un partener în România, pentru că ducem lipsă de lideri politici care să facă eforturi în acest sens, în timp ce Dragnea este în continuare refuzat la vizitele pe care și le plănuiește: 

”În rest, SUA ce să facă? Ar aștepta de la România un partener, dar nu au. Nu există lideri politici care să acționeze într-un sistem de parteneriat, fie că vorbim de cineva de la Casa Albă, fie că vorbim cu cineva de de nivel parlamentar. Dragnea a făcut tot felul de eforturi să se apropie de liderul Camerei Reprezentanților, dar dupa cum bine știm a fost refuzat la vizită săptămâna trecută. Face în continuare eforturi”, a spus acesta.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
johnneil
30 Mar 15:47
daca acest dragnea chiar are astfel de activitati dubioase nu cred ca anumite institutii ale statului sa nu stie de ele. pobabil ca nu vor sa se stie de ele.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?