Costi Rogozanu: Nu mai e timp de vorbe, băgați înjurături direct

 
Costi Rogozanu: Nu mai e timp de vorbe, băgați înjurături direct
Costi Rogozanu: Nu mai e timp de vorbe, băgați înjurături direct

Editorial de Costi Rogozanu. Pentru că am auzit a mia oară incantat psalmul cu România quality, unionistă, care nu vrea să destrame Europa, interpretat cu talent de CTP; Pentru că am auzit și de cealaltă Românie proastă care ar vrea afară din UE și ar avea urâțenii în suflet și în minte, de aia votează cu PSD-ul, am dat o raită de câteva minute prin această Românie a binelui din spațiul public.Vadim Tudor cred că doarme liniștit pe unde e, Codrin Ștefănescu e puțin complexat. Românismul bun a trecut de etapa geek-cartier cu ”muie” și atât, e acum la etapa barocă, construcții arboresente de pizduieli amestecate cu morți de mamă și fantezii cu bolșevici (apropo, și CTP și toată pleiada tot continuă cu imaginarul antibolșevic – PSD-bolșevici, dzeule) etc.

Jigodie, mizerie, muista, șteoarfă, proști, jeguri. Am pus la întâmplare, se pot colecta mii de nestemate din astea care împodobesc coroana inocenței europeniste române.

Spumele astea la gură au legătură cu alegerile, cu surplusul de combustibil european antipesedist, dar mai ales ne ajută să nu vedem calm niște disfuncții nu de sistem, ci de logică. Justiția e bună cât timp e făcută de ai noștri, după aia nu mai e performantă, de parcă nu-s tot aceiași oameni prin tribunale.

Citeste mai mult pe voxpublica.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?