Corina Dănilă va rămâne fără casă

Corina Dănilă
Corina Dănilă

Corina Dănilă a rămas angajată la TVR, pe motiv că este un caz social grav. Actriţa de 41 de ani va rămâne fără casa pe care o are împreună cu fostul soţ, deoarece va fi executată silit pentru neplată.

Corina Dănilă s-a despărţie de omul de afaceri Norris Mageanu cu care are o fetiţă Rianna Maria, 9 ani. De la fostul iubit, Corina obţine lunar 500 de lei pentru întreţinerea copilului, iar de la televiziunea naţională promeşte salariu pentru postul de consilier pe care îl ocupă.

Conform wowbiz.ro, pe 12 septembrie 2012, un Birou Executor Judecătoresc din București a scos la vânzare, cu titlul de executare silită și ulterior de licitație, imobilul deținut în acte de Corina Dănila și Norris Mageanu, în satul Roșu, comuna Chiajna, pentru neplata unui credit de 458.952 de franci elvețieni, adică 1.728.552 lei la cursul BNR din iulie 2012. 

De îndată ce un client se adresează direct la bancă, instituţia financiară poate vinde oricând vila din Chiajna.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?