Copil de 8 ani, cu gâtul tăiat la spital după o ceartă cu un prieten de... aceeaşi vârstă

 
Copil de 8 ani, cu gâtul tăiat a spital după o ceartă cu un prieten de... aceeaşi vârstă
Copil de 8 ani, cu gâtul tăiat a spital după o ceartă cu un prieten de... aceeaşi vârstă

Un copil în vârstă de 8 ani a fost adus joi după amiază cu ambulanța la spitalul municipal „Elena Beldiman” din Bârlad, cu o plagă tăiată în zona gâtului. Minorul spune că s-a ales cu tăietura după o ceartă cu un prieten de aceeași vârstă.Medicii au constatat că rana era veche de aproximativ 24 de ore. Totul s-ar fi petrecut cu o zi în urmă în comuna Zăpodeni din județul Vaslui, când între copilul adus la urgențe și un prieten de-al acestuia ar fi izbucnit o ceartă. Cei doi s-au îmbrâncit și în timp ce se băteau, unul dintre ei l-a tăiat pe gât pe celălalt. Deocamdată nu se cunoaște dacă rana a fost produsă cu un cuțit sau cu un ciob de sticlă.

Protecția Copilului și Poliția au deschis anchete care vor stabili împrejurările în care cei doi copii au ajuns să se bată și mai ales modul cum s-a ales minorul cu tăietura.

Sursa: Realitateadevaslui.net

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?