Copii în stare gravă, după ce au confundat strugurii cu mătrăguna. Un băiețel de 7 ani a murit

 

Un băiat a murit şi o fetiţă a ajuns în stare critică la spital după ce au mâncat fructe de mătrăgună. Pentru băieţelul de şapte ani, medicii nu au mai putut face nimic.

 

Băiatul a ajuns în stare critică la spital sâmbătă după amiaza, iar după aproximativ două ore a fost declarat decesul. În cazul celui de al doilea copil, tot de 7 ani, o fetiţă, părinţii au reacţionat foarte repede. Aşa se face că cea mică este încă în viaţă.

Era la joacă atunci când a înghiţit câteva boabe din planta extrem de toxică şi la scurt timp a şi început să se simtă rău. Iniţial, copila a fost dusă de părinţi la spitalul din Bacău. Din cauza stării grave, medicii de acolo au decis însă să o transfere la Iaşi. Fetiţa era extrem de agitată şi avea halucinaţii, potrivit observator.tv

Cel mai probabil, copiii au confundat fructele plantei otrăvitoare cu strugurii. Mătrăguna însă este una dintre cele mai toxice plante. Consumarea fructelor poate duce de la halucinaţii până la deces.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?