Contre dure între liderii puterii. Coaliția PSD- ALDE #rezistă?

 

Contre dure între liderii coaliției PSD- ALDE. Călin Popescu Tăriceanu spune că nu vrea să facă parte dintr-o guvernare ”impotentă”. ,,Guvernul a obţinut rezultate, iar Călin Popescu Tăriceanu are miniştri în guvernul pe care-l critică'', a comentat sec Viorica Dăncilă.  ”Cred că aceste lucruri nu fac bine”, a spus Dăncilă, precizând că ar fi preferat ca preşedintele ALDE să-şi prezinte nemulţumirile în interiorul coaliţiei, nu în mass-media.

”Cred că aceste lucruri nu fac bine şi cred că pentru mine, ca şi pentru membrii Guvernului şi pentru membrii Partidului Social Democrat, este importantă stabilitatea ţării. Cred că avem această responsabilitate de a asigura stabilitate în România şi cred că aceste cuvinte, aceste acuzaţii nu fac decât să scindeze, iar eu întotdeauna am îndemnat la consens şi unitate.

Cred că românii au nevoie de consens şi unitate, cred că au nevoie de dialog şi nu de astfel de afirmaţii făcute prin intermediul mass-mediei. Am să îmi spun părerea în cadrul şedinţei de coaliţie referitoare la aceste aspecte. Reafirm ceea ce am spus ieri la sfârşitul Comitetului Executiv, atâta timp cât în forul de conducere al PSD s-a luat această decizie a remanierilor, s-a luat această decizie a reajustării programului de guvernare şi nu o restructurare, voi merge pe linia Partidului Social Democrat”, a mai spus Dăncilă.

Călin Popescu Tăriceanu nu este de acord cu remanierea anunțată de Viorica Dăncilă și insistă cu restructurarea Guvernului.

Mai mult, liderul ALDE spune că nu va rămâne cu orice preț la guvernare. „Nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă”, a declarat Tăriceanu într-un interviu pentru Mediafax.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
N-am mai râs de mult cu poftă ,dle CG !
16 Aug 09:05
Dl Gâdea ,eu vă luam în serios si dv găsiți cei mai cinstiti politicieni in rusinea națiunii ?Or,glumiți,or glumiți.Si dl presedine nu poate fi ca Putin ,premier,ca presedinte nu o mai apucă.Si nu stiu de ce il credeti asa corupt pr Laios Orban ,ca n-a vrut bani pentru el ,ci pentr o televiziune ,aflata in declin.Si cei de la USR s-au imbogățit cu sacul sau cu afaceri cu statul ?Asat e corupție doar pentru PSD ?Atunci de ce vor la guvernare,ca idei politice au la piciorul broastei,afara de adulare UE,desigur.
Răspunde
0 0
Constantin Gadea
14 Aug 12:28
GUVERN NATIONAL BAZAT PE CINSTE SI COMPETENTA. De asta avem nevoie, si noi si tara, pe o perioada de timp de cel puti 4 ani. Premier-TRAIAN BASESCU, interne -VASILE BLAGA, externe –MIHAIL NEAMTU, justitie –CATALIN AVRAMESCU etc, etc; Aceasta este o improvizatie a mea, dar adevaratul GUVERN NATIONAL=GN trebuie format de presedintele Klaus Iohannis, care va fi reales cu certitudine. Presedintele trebuie sa treaca peste orgolii personale si sa invite la dansul suficienti oameni de incredere, competenti respectiv in politica, in formarea guvernelor si care cunosc bine ce are de facut fiecare ministru in ministerul condus de el. COMISIA PREZIDENTIALA, impreuna cu Iohannis, trebuie sa hotarasca numarul optim de ministere si sa aleaga din tara pe cel mai competent candidat presupus optim pentru a conduce ministerul in discutie. Pe 20 septembrie, presedintele Iohannis trebuie sa anunte public: care guvern va conduce tara, daca domnia sa va fi reales.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?