Contract de 6,3 mil. euro între Primăria Capitalei şi BRD

Profit mai mic pentru BRD
FOTO: zf.ro

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a atribuit BRD-Groupe Societe Generale contractarea unei finanţări rambursabile interne de până la 140 de milioane de lei, pentru finanţarea unor proiecte din POR 2007 - 2013, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul www.e-licitaţie.ro.Potrivit anunţului, obiectul contractului atribuit BRD îl reprezintă contractarea unei finanţări rambursabile interne în valoare de până la 140 milioane de lei (aproximativ 31 de milioane de euro) pentru cofinanţarea proiectelor Municipiului Bucureşti care beneficiază de finanţare nerambursabilă în cadrul Proiectului Operaţional Regional (POR) 2007 - 2013.

BDR va asigura, astfel, servicii financiare, servicii de asigurare, precum şi servicii bancare şi de investiţii.

Pentru acestea, PMB va plăti, conform contractului atribuit la 30 decembrie, 28.246.789,21 de lei (aproximativ 6,3 milioane de euro) fără TVA.

În anunţ se mai menţionează că BRD nu va putea subcontracta serviciile.

La licitaţie au fost depuse cinci oferte, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

Estimarea iniţială a valorii contractului a fost de 43.476.612 lei (aproximativ 9,6 milioane de euro) fără TVA .

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Dorina
09 Jan 15:15
Ce o mai vrea oprescu plus compania sa faca cu atata banet ? Nu dau ei socoteala nici ce fac cu ce au din incasari !!! Am vazut ca proiectul cu autostrada suspendata s a prabusit,sa ne spuna ce fluturi ii mai zboara ca nu vedem mai nimic constuit si mai ales temeinic.sa speram ca nu spune ca a plantat panselute si a schimbat bordurile duble,sau achimba pistele pt biciclisti!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?