Consultaţia unui câine costă 5 lei, la biroul de medicină veterinară al Poliţiei Animalelor

 
Foto: doggies.com
Foto: doggies.com
Extracţia dintelui unui câine costă 7 lei în sectorul 1, în timp ce o consultaţie pentru patruped este 5 lei, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local, preţurile fiind valabile la Biroul de Medicină Veterinară de la Serviciul Poliţia Animalelor din cadrul Poliţiei Comunitare.
Pentru pisici consultaţia este 4 lei, ca şi pentru porci şi oi. Pentru rozătoare şi păsări de companie, consultaţia este 3 lei, iar cel mai ieftin tarif este pentru iepuri, de 1 leu. Preţurile sunt în creştere faţă de 2008, când iepurii erau consultaţi cu 0,2 lei, pisicile cu 3,3 lei şi câinii cu 4,4 lei.

În 2009, îndepărtarea tartului dentar al animalelor de companie scoate din buzunarele stăpănilor 5 lei. Tratarea otitei costă 6 lei pentru câini şi pisici şi 3 lei pentru iepuri.


Mai scumpe sunt operaţiile şi tratarea fracturilor. Tratamentul fracturii unui câine sau pisică este 11 lei, în timp ce anestezia pentru aceste animale este 7 lei, iar operaţia - 53 lei. Remedierea luxaţiei animalelor de companie este 16 lei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?