Consiliul Local Bistriţa a cheltuit un milion de lei pentru construirea unei statui

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Un milion de lei să construiască o statuie nouă şi încă 15.000 să o dezvelească! Atât au alocat consilierii locali din Bistriţa pentru a sărbători Ziua Armatei. Decizia a fost luată în unanimitate, fără a se respecta părerile oamenilor care spun că statuia a fost cam scumpă.
Bistriţenii nu au fost deloc mulţumiţi de Monumentul Eroilor. "Nu-mi place statuia deloc. monumentul este oribil şi o costat prea mult", este de părere un cetăţean.

"Sunt multe locuri unde ar putea fi investiţi banii, mai puţini sau mai mult indiferent de sumă, dar vedeţi dumneavoastră acuma nu e cum vrem noi", a adăugat un altul.


"Puteau să nu voteze propunerea sau hotărârea respectivă cu 15.000 de lei pentru dezvelirea monumentului, pe când în alte părţi ar fi nevoie de alte lucruri", a fost de părere un trecător.

Consilierii au spus însă că nu regretă decizia de a aproba cheltuirea a peste un milion de lei pentru statuie şi ceremoniile care vor avea loc pe 25 octombrie, de Ziua Armatei. "Nu este o sumă mare raportat la evenimentul care se organizează şi consider că da au fost bine direcţionaţi banii", a declarat Bria Dumitru, consilier PSD.

"S-a solicitat de către primar acordul şi sprijinul consilierilor liberali în acest sens. l-am acordat în mare parte, acestea au fost rezultatele la care s-a ajuns în urma negocierilor", a afirmat Dan Molnar, consilier PNL.

Monumentul Eroilor de la Bistriţa va fi dezvelit de Ziua Armatei, când vor fi organizate mai multe festivităţi şi concerte.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?