Primăria Capitalei a făcut anunţul, 10.000 mii pisici şi câini sunt vizaţi

 

Primăria Capitalei va steriliza, gratuit, cel mult 5.000 de câini şi 5.000 de pisici fără pedigree care aparţin bucureştenilor. proiectul a fost votat, marţi, în şedinţa de Consiliu General, dar va fi funcţional în 2020.

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) a fost împuternicită să organizeze o procedură de achiziţie pentru servicii medical-veterinare, cu data de finalizare 31 decembrie.

Obiectul acordului-cadru îl constituie sterilizarea gratuită a cel mult 5.000 de câini şi un număr echivalent de pisici fără pedigree, dar care au stăpâni cu domiciliul în Bucureşti. 

Valoarea estimată a sterilizării câinilor este de 235 lei fără TVA/femelă şi 190 lei fără TVA/mascul, iar la pisici - 150 lei fără TVA/femelă şi 130 lei fără TVA/mascul.

De asemene, un deţinător nu poate aduce mai mult de 3 animale, după principiul "primul venit - primul servit".

În 2018, printr-un program similar, au fost sterilizaţi gratuit 701 câini şi peste 2.000 de pisici, într-un interval de opt săptămâni, în 11 cabinete.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?