Conflictul dintre Becali şi Piţurcă, la cote alarmante: "Nu ți-e rușine? Ce sunt minciunile astea?"

 
Gigi Becali
Gigi Becali

După ce Victor Piţurcă a afirmat că preluarea Stelei de către Gigi Becali, în 2003, este controversată, latifundiarul din Pipera a reacţionat, la Digisport.

Patronul roş-albaştrilor a precizat că, dacă ar fi adevărat că el a furat clubul, atunci și Pițurcă e vinovat, pentru că a rămas cu 4% dintre acțiuni, pentru care Becali i-a plătit, ulterior, 500.000 de dolari.

"Pițurcă a votat în Adunarea Generală, era la munte și a venit cu 6-7 persoane şi a votat transformarea în societate pe acțiuni. A semnat tot, vă arăt procesul verbal, e semnătura lui. Am vorbit ca eu, Piți și Păunescu să o transformăm în societate pe acțiuni ca să nu dispară Steaua, că nu mai erau bani; am dat bani pe numele lui Pițurcă şi pe numele lui nea Viorel Păunescu; eu dădeam bani pe numele lor și apoi, în 4-5 ani, când societatea devenea profitabilă, îmi dădeau banii înapoi; nea Viorel s-a retras și mi-a cesionat partea lui; el, domnul Pițurcă, pe banii mei, pe care îi dădusem pe numele lui, a luat 4% din acțiuni, apoi mi le-a vândut mie înapoi cu 500.000 de dolari.

Le-am spus, oricând vor ei, le fac o socoteală, îmi dau banii și le dau 33% din acțiuni. Pițurcă dacă vrea și acum, îi fac un calcul și îi dau 33%. Era o asociatie non-profit care a participat la noua societate. Palmaresul nu se poate vinde, îl preiei când continui activitatea. Asta e legea firii. Doar în România nu are lumea discernământ.

El și cu Păunescu m-au adus. Zice că a greșit? Păi, a greșit, pentru că eu cu banii ăia luăm orice echipă şi nu aveam probleme. Ei să zica merci, că altfel Steaua era desființată până acum. Nu ți-e rușine? Ce sunt minciunile astea? Există o plângere penală și o anchetă penală, în care s-a hotărât neînceperea urmăririi penale. Ne jucăm cu vorbele? Pot să demonstrez cu acte la Registrul Comerțului că era acționar. Nici chiar așa, să zici că am furat eu Steaua. Dacă am furat eu 94%, ai furat și tu 4% și ai luat bani, 500.000 de dolari pentru ce ai furat", a spus Gigi Becali pentru sursa amintită.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?