Conducerea Camerei a respins înființarea comisiei de anchetă privind salariile din ASF

 
Conducerea Camerei a respins înființarea comisiei de anchetă privind salariile din ASF
Conducerea Camerei a respins înființarea comisiei de anchetă privind salariile din ASF

Biroul Permanent al Camerei Deputaților nu este de acord să aducă în discuția plenului propunerea privind înființarea unei comisii care să ancheteze politica salarială din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară.

"Referitor la solicitarea privind înființarea unei comisii de anchetă pentru verificarea politicii salariale din cadrul ASF și harta practicării nepotismului în instituție: s-a refuzat punerea în discuția plenului a acestei comisii datorită faptului că e începută o urmărire penală la ASF și, chiar dacă o astfel de comisie ar fi existat, în momentul începerii urmăririi penale activitatea unei astfel de comisii se suspendă dat fiind prevederea regulamentară că nu pot funcționa în paralel acestea două", a declarat secretarul Camerei, Niculae Mircovici, după ședința Biroului Permanent.

Acesta a adăugat că s-a discutat și despre faptul că "toate activitățile de control pe linia ASF, dacă nu ar fi fost vorba despre începerea urmăririi penale, toate aceste atribuții revin, potrivit legii de organizare a ASF, Comisiei de buget-finanțe de la Senat".

Solicitarea privind înființarea unei comisii de anchetă pentru politica salarială din cadrul ASF a fost inițiată de deputatul PP-DD Daniel Oajdea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cocstel
26 Feb 14:16
Bine ca au infiintat Comisia Nana!...Restul problemelor erau rezolvate.
Răspunde
8 0
Bechtel Mo
25 Feb 17:57
In haita ,lupii sunt uniti si periculosi . Asa si cu acesti mafioti care au puterea deciziilor in mana lor. Sunt uniti in jurul strategului conducator. Fac ce vor muschii lor ,apara hotii , hotia . Astea sunt ce alesi* si miruiti ca mari dregatori de tara.
Răspunde
8 0
25 Feb 17:35
Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. În atâtia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aibe putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine * si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?