Condamnare pe viață pentru vânătorul de oameni din Târgoviște

 
Condamnat la închisoare pe viață
Condamnat la închisoare pe viață

Marin Gheorghe, bărbatul din Dâmboviţa care a împuşcat două persoane pe un câmp din apropiere de Târgovişte, după ce a fost prins la braconat, a fost condamnat definitiv la detenţie pe viaţă. Inițial, "vânătorul de oameni" a primit o condamnare de 24 de ani de închisoare.Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti l-au condamnat, joi, la închisoare pe viaţă pe Marin Gheorghe, bărbatul care, în octombrie 2017, a împuşcat, pe un câmp din apropierea municipiului Târgovişte, două persoane care l-au prins la braconat.

Magistraţii au desfiinţat, astfel, sentinţa pronunţată de Tribunalul Dâmboviţa care prevedea o pedeapsă de 24 de ani şi 8 luni de închisoare pentru omor calificat, transmite Realitatea de Dambovita.

În plus, bărbatul trebuie să plătească 500.000 de euro rudelor celor ucişi.

"(...) respinge ca neîntemeiat apelul exercitat de către apelantul intimat inculpat MARIN GHEORGHE, împotriva sentinţei penale nr. 1053 din data de 05.09.2018 pronunţate de Tribunalul Dâmboviţa în dosarul nr.1411/120/2018. În baza art. 275 alin 2 Cod procedură Penală, obligă pe apelantul intimat inculpat la plata sumei de 200 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 421 pct. 2) lit. a) C.p.p., admite apelulurile exercitate de apelantele intimate părţi civile – IFRIM FLORINA şi IFRIM ALEXANDRU MARIAN, împotriva sentinţei penale nr. 1053 din data de 05.09.2018 pronunţate de Tribunalul Dâmboviţa în dosarul nr.1411/120/2018..."

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?