Concurs INEDIT în Brazilia: Miss Pensionara. VEZI cum arată câştigătoarea primului loc!

Miss Pensionara: concurs de frumuseţe inedit în Brazilia
Miss Pensionara: concurs de frumuseţe inedit în Brazilia

Frumuseţea nu are vârstă. O demonstrează sutele de femei cu vîrste de peste 60 de ani care s-au înscris pentru a lua parte la un Concurs de Miss în Sao Paolo, Brazilia. La competiţie au participat până la urmă 25 de braziliance, printre care şi o concurentă de 87 de ani care le-a sfătuit pe toate femeile să nu ţină cont de vîrstă şi să se bucure de viaţă, în orice împrejurare.

Brazilia este renumită nu numai pentru plajele sale de lux, dar şi pentru femeile frumoase. La Sao Paolo, zeci de brazilience trecute de prima tinereţe au participat la un concurs de Miss dedicat persoanelor în vârstă.

Juriul a avut o sarcină foarte grea. Doamnele au fost notate pentru stil, eleganţă dar şi pentru personalitatea lor. Cîştigătoarea concursului de Miss pentru pensionarele din Sao Paolo a arătat tuturor că nu e niciodată prea târziu să fii încoronată Regină a frumuseţii. Noua Miss are 65 de ani şi a mărturisit că a fost foarte surprinsă de premiu.

La cea de-a 10-a ediţie a acestui eveniment s-au înscris peste 200 de concurente cu vîrste de peste 60 de ani.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?