Comisia pentru Abuzuri din Senat va trimite raportul Becali la CSM, săptămâna viitoare

 
Foto: wordpress.com
Foto: wordpress.com
Cazul Becali a fost dezbătut în Comisia pentru Abuzuri din Senat. Avocaţii lui Becali au depus o petiţie prin care susţin că magistraţii au încălcat drepturile clientului lor şi au anunţat că săptămâna viitoare vor face plângere contra României la CEDO.


"S-a luat act de documentele depuse de avocaţi şi urmează ca, în zilele următoare, să transmitem această sesizare către CSM. Aceştia, fiind abilitaţi, urmează să discute aceste presupuse abuzuri pe care le susţin avocaţii lui Becali", a declarat Gabriel Berca, preşedintele Comisiei pentru Abuzuri din Senat.

Preşedintele Comisiei a precizat că discuţia de miercuri a fost una "tehnică". În baza răspunsurilor primite, Comisia va face un raport pe care-l va înainta CSM-ului, urmând ca deciziile să fie luate de aceştia, având în vedere faptul că acestea sunt organele competente să pună în discuţie presupusele abuzuri.

"Am cerut avocaţilor să vină cu propuneri de ordin legislativ", a precizat Gabriel Berca. 

"Comisia nu trage niciodată concluzii. Acestea vor fi trase de organele de specialitate", a conchis acesta.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?