Comisia Europeană este spionată de ţările membre şi de jurnalişti

 
Foto: tmctv.ro
Foto: tmctv.ro
Comisia Europeană a anunţat că şi-a avertizat serviciile interne în legătură cu o "intensificare a activităţilor de spionaj", desfăşurate de ţări membre UE, de grupuri de presiune şi de jurnalişti "care caută informaţii sensibile".

Reprezentanţii Comisiei Europene sunt decişi să pună capăt activităţilor de spionaj ale activităţilor pe care le desfăşoară. "Pot să confirm că o notă a fost adresată tuturor directorilor pentru a-i informa în legătură cu aceste riscuri şi pentru a cere să fie luate măsurile de precauţie adecvate", a declarat Valerie Rampi, purtătoare de cuvânt a comisarului însărcinat cu administraţia.

CE a subliniat în notă că mai multe "cazuri recente arată că ameninţarea spionajului creşte pe zi ce trece, unele ţări, grupuri de presiune, jurnalişti şi agenţii private încercând să obţină informaţii sensibile şi protejate". "Nota nu vizează numai jurnalişti", a subliniat Valerie Rampi. "Poate fi vorba şi de o stagiară tânără şi drăguţă, cu picioare lungi", a spus ea ironic.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?