Prima reacție a PSD, privind raportul Comisiei de la Veneţia: "Mergem cu modificările până la capăt”

 

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, spune că s-a ținut deja cont de recomandările Comisiei de la Veneția atunci când au fost modificate legile justiției și Codurile penale.Codrin Ştefănescu mai spune că recomandările trimise, vineri, de acest for sunt doar consultative.

„Acest material al Comisiei de la Veneția este consultativ, are o serie de recomandări, e un fel de răspuns pentru delatorii de la PNL și USR, dar cu niște recomandări. În acest raport, trebuie să vă uitați cu foarte mare atenție pe final, scrie așa: că în toate țările UE, unde Curtea Constituțională decide ceva, lucrurile sunt conform deciziilor curții. Comisia de la Veneția nu cere, ci recomandă să se producă unele modificări, nu cere nimeni în mod imperativ. Comisia de la Veneția nu e un fel de personaj cu bici, care impune țărilor Uniunii Europene anumite conduite. Și nici măcar nu s-a arătat îngrijorată. Țineți cont că totuși, ministrul Justiției din România face parte din această comisie și s-a întâlnit de cel puțin patru ori cu ei. Cu toate aceste modificări mergem până la capăt”, a spus Codrin Ștefănescu, la un post de televiziune. 

Vineri 13 pentru PSD-ALDE. Comisia de la Veneția desființează Legile JustițieiAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
mihai
14 Jul 04:54
Ce te va aștepta la capăt, Codrine, n-o să-ți vină să crezi.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?