Comisarul UE pe Justiție, avertisment pentru România: "Puneți capăt crizei judiciare!"

 

Comisarul UE pentru Justiție, Vera Jurova a declarat că România trece printr-o gravă criză a sistemului judiciar și că aceasta ar trebui să ia sfârșit, mai ales în contextul în care România va prelua președinția Uniunii.

România trebuie să depăşească actuala "criză" şi să asigure independenţa sistemului judiciar, mai ales în contextul preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, afirmă Vera Jourova, comisar UE pentru Justiţie, Consumatori şi Egalitate de gen.

Liderii din România "trebuie să depăşească actuala criză din sistemul judiciar şi trebuie să garanteze independenţa justiţiei", a declarat Vera Jourova, citată de agenţia de presă APA şi de site-ul TT.com.

Comisarul UE pentru Justiţie a subliniat este esenţial să fie continuate acţiunile de combatere a corupţiei.

Vera Jourova a exprimat speranţa că situaţia din România se va îmbunătăţi înainte de preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, la 1 ianuarie 2019.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cine va intreabă,doman Comisar ?Cine nu va lasa sa dormiti linistită ?
27 Oct 09:27
Hastagii ar trebui să mulțumească comisarului pe justitie,ca a inteles ce vrea poporul român :menținerea protocoalelor si subordonarea justitiei de catre servicii,ca CIA nu poate interveni direct.E-adevarat ca pe baza protocoalelor nu s-au descoperit culpe la Bechtel ,EADS,Microsoft ,ARLO,Petrom ,pentru ca merg pe inddicatii.Ei,SRI-istii au descoperit ca acum 12 ani dl Ponta incheie un contract de asistenta cu un coleg,iar dl Dragnea acum 10 ani stia ca două angajate de la stat lucrează la partid si ICCJ a studiat nu dosarul ci literatura filozofica americana,cea care limiteaza raspundere la nivel judetean a ceea ce se intâmplă la primării.De aceea declaratai doamnei comisar e incompletă,trebuie să aduca multumiri DNA si stăpânii ei !Zice ca sa vorbesti frumos chiar cu ticățoșii,de aeea nu spun nimic,doar intreb,cine te intreaba de noi ,doamnă comisar ?
Răspunde
0 0
Gheorghe
26 Oct 21:10
Evaluarile ministrului justitiei contin minciuni premeditate si intentionate. Protocoale sint perfect legale deci toate elucubratiile scoase pentru a obstructiona justitia si a favoriza infractorii trebuiesc revizuite, anulate ca false si investigate efectele asupra sigurantei nationale prin prezentarea acestora si prin distrugerea cooperarii si integrarii structurilor de stat in combaterea infractiunilor. Situatia creata pare foarte grava si continuarea emiterii de documente oficiale pe baza de informatii mincinoase este complet dictatorial ... totul pentru o gasca invatata de putere !
Răspunde
0 0
Dan T
26 Oct 19:52
Din pacate, oficialii UE nu-si dau seama cu cine au de-a face in Romania. Orice avertisment este inutil, coalitia vrasmasa care conduce politic Romania nu tine cont decat de masuri directe impotriva lor. UE nu este, deocamdata, capabila de asa ceva. Deci ofensiva impotriva justitiei va continua in Romania.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?