Comisarii europeni, reuniune înainte de discursul şefului CE

 

Comisarii europeni s-au reunit înainte de discursul şefului CE, anunţă Corina Creţu, pe Facebook. În fiecare an, în luna septembrie, președintele Comisiei Europene rostește în fața Parlamentului European un discurs privind starea Uniunii, în care face un bilanț al realizărilor din cursul ultimului an și prezintă prioritățile pentru anul următor, anunţă Creţu. 

Redăm, în continuare, mesajul Corinei Creţu: 

"Mă bucur să îmi revăd colegii la prima reuniune a Colegiului Comisarilor după perioada de vară. Avem în fața noastră o sesiune de lucru de două zile pe marginea următorului discurs al Președintelui Comisiei Europene, privind "Starea Uniunii", ce va fi prezentat în sesiunea plenară a Parlamentului European de la Strasbourg în 12 septembrie. În fiecare an, în luna septembrie, președintele Comisiei Europene rostește în fața Parlamentului European un discurs privind starea Uniunii, în care face un bilanț al realizărilor din cursul ultimului an și prezintă prioritățile pentru anul următor. Președintele prezintă, de asemenea, modul în care Comisia Europeană va aborda cele mai presante provocări cu care se confruntă Uniunea Europeană. Vă doresc o seară frumoasă!", a scris Corina Creţu, pe Facebook, unde a ataşat mai multe fotografii de la reuniune-

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?