Comercianţii spun că li se cer chirii exagerate pentru tarabele din piaţă

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Supărare mare printre comercianţii din Deva care spun că li se cer chirii exagerat de mari pentru tarabele din noua piaţă agro-alimentară. Oamenii se plâng că vor fi nevoiţi să renunţe la comerţ pentru că nu îşi mai pot permite să plătească spaţiile comerciale. Mai ales că, spun ei, din cauza crizei economice, clienţii sunt din ce în ce mai puţini, iar vânzările au scăzut drastic.

Noua piaţă agroalimentară din Deva va fi inaugurată peste două săptămâni. Comercianţii nu se înghesuie totuşi să închirieze tarabele şi se plâng că tarifele sunt exagerate în condiţiile în care banii sunt tot mai puţini.

"Este total neadevărat, chiriile nu sunt nici mici, nici mari, dar având în vedere că e cea mai modernă piaţă sunt convins că şi vânzările vor fi pe măsură",  a declarat Florin Oancea, viceprimar Deva.

Mulţi vânzatori spun că, în aceste condiţii, vor fi nevoiţi să renunţe la comerţ. Reprezentanţii primăriei susţin însă că tarifele cerute comercianţilor nu pot fi reduse pentru că modernizarea pieţei a costat peste 6 milioane de euro. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?