Coloana oficială a lui Dăncilă, pe interzis, la Târgu Mureș. Mașinile, pe spațiul pietonal

 
Coloana oficială a lui Dăncilă, pe interzis, la Târgu Mureș. Mașinile, pe spațiul pietonal
Coloana oficială a lui Dăncilă, pe interzis, la Târgu Mureș. Mașinile, pe spațiul pietonal
Coloana oficială a lui Dăncilă, pe interzis, la Târgu Mureș. Mașinile, pe spațiul pietonal Coloana oficială a lui Dăncilă, pe interzis, la Târgu Mureș. Mașinile, pe spațiul pietonal

Deși accesul autoturismelor în Piața Teatrului, din Târgu Mureș, este interzis, spațiul fiind exclusiv pietonal, coloana oficială a premierului Viorica Dăncilă nu a respectat această regulă.

La conferința județeană a PSD Mureș, care a avut loc, sâmbătă, la Târgu Mureș, coloana oficială a premierului Viorica Dăncilă a intrat pe spațiul pietonal din Piața Teatrului.

Potrivit realitateademures.net, delegația oficială, din care au făcut parte și Eugen Teodorovici și Mihai Fifor, ar fi avut la dispoziție intrarea secundară în Teatrul Național, unde există locuri de parcare amenajate sau varianta deplasării pe jos, distanța dintre bariera care interzice accesul în Piață și intrarea în Teatrul Național fiind de numai câteva sute de metri.


Totuși, oficialii PSD au preferat intrarea cu mașinile până în fața Teatrului Național, unde au staționat mai multe ore, pe toată durata conferinței județene, fapt remarcat și criticat de târgumureșenii care au tranzitat centrul Târgu Mureșului, sâmbătă dimineață.

Printre mașinile care au intrat în zona pietonală a fost și cea a prefectului de Mureș, Mircea Dușa.

VEZI IMAGINI VIDEO pe realitateademures.net.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Lissa
20 Jul 20:02
:)))))) Știi unde să găsești o femeie pentru o noapte? Du-te la > > > Bredhot.Com
Răspunde
0 0
Iulia mihai
20 Jul 19:29
Politicienii romani se află în cea mai mare a timpului pe interzis . Ce vă mirați atât.? Huzurul lor le sugerează că sunt extratereștri.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?