COLECTIV Bucureștiul a INTERZIS autopsiile în afara țării. Scrisoare sfâșietoare a medicilor vienezi

 
Clubul Colectiv / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Clubul Colectiv / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Clubul Colectiv / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Informații cutremurătoare din dosarul Colectiv. După ce au refuzat zile în șir să trimită în străinătate răniții grav, autoritățile din România au încercat să ascundă cauzele morții tinerilor, a relatat corespondentul Realitatea TV, Raul Giuglea.

Dovada este într-o scrisoare trimisă de spitalul din Viena, unde a murit Alex Hogea, după ce s-a luptat zile bune cu bacteriile luate din Spitalul Universitar din București.

Medicii austrieci acuză faptul că nu au putut face autopsia lui Alex pentru că, autoritățile relevante din România au interzis acest lucru. 

CLICK AICI PENTRU A VEDEA DOCUMENTELE!

"Am aflat de la medicii din Viena că nu au putut să facă necropsia băiatului meu. Cei de la Clinică mi-au transmis o scrisoare.

Cine a făcut această solicitare și la ordinul cui, de ce nu s-a făcut autopsia acolo? Se ascunde ceva?

Am întrebat și noi pe cei care bănuiam că ar fi cerut, am întrebat pe procurori și nu au făcut ei această solicitare.

Se încearcă să se ascundă faptul că copii noștri au murit din cauza infecțiilor nosocomiale luate din spitalele din România. Cei din Viena spun că existau infecții rezistente la tratamente", a spus Narcis Hogea, tatăl lui Alex, decedat în Colectiv.  

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ce eroare,ce oroare !
04 Nov 06:10
Ei,domnul Jean de negarea negatie am auzit la Engels,dar ca sa negi un minister,un stat,un partid,mi se pare de rău augur.Eu inteleg ca Dl Dragnea a numit toti funcționarii publici si pe procurorii care nu cer autopsie de frica sa nu sescopera substanta care a cauzat moartea la colectiv,dar ca toti incopmpetenti mi se pare prea de hastag ce apuneti !
Răspunde
0 0
Huliganism politic,pierim in minciună,domnilor !
03 Nov 12:09
Cel care da titlul,stiu ca sunteti de la Realitaea,dar fiti onesti.De ce staul roman si nu PSD sau,mă rog domnul Dragnea ?De -aia zic și o să tot zic,politicieni,incriminați huliganismul politic sa nu se mai creeze injurii aduse statului.Întrebati cine a interzis si veti afla un om,nu un stat.Si cauzele mortilor poate in stie dl următor prim ministru,ca de aia a venit la putere sa faca ordine după dl Ponta și să recupereze pa Brâncuși !
Răspunde
0 0
Jan
03 Nov 13:04
7 Nenica, cam tot ce inseamna bujetar, acel OM pe care vrei sa il dai exemplu, e pus de ciuma rosie ! Ei au creat statul paralel care distruge totul prin incompetenta, nesimtire, coruptie, ... iar statul asta paralel e plin de sinecuristii analfabeti platiti regeste ...
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?