#COLECTIV 2 ANI. Taţi care îşi plâng copiii morţi

 

Focul din Incendiul de la Colectiv nu s-a stins, mocneşte încă în sufletele familiilor care şi-au pierdut copiii. Părinţii plâng şi acum de mila fiilor ce-au fost salvaţi dintr-o bombă de foc și au murit într-o bombă cu microbi. Mâna criminală de la Colectiv e încă în libertate, iar asta nu le dă pace. I-au torturat şi le-au ucis copiii, dar nu pot schimba ce e în inimile lor. 

Narcis Hogea e tatăl lui Alex, un tânăr de 19 ani din Sinaia. Alex, NU mai e. 2 săptămâni s-a chinuit pe patul de spital să scape de blestemul focului din Colectiv. N-a reuşit. Tatăl său, Narcis, a vrut să îl urmeze, dar s-a oprit să-i facă dreptate.
Nu îşi mai poate atinge copilul, dar se refugiază în camera lui, pentru a-şi alina dorul de el strângând la piept haina pe care băiatul a purtat-o în noaptea de 30 noiembrie 2015. 

Bogdan Istrate abia terminase Ciberentica. Avea 22 de ani. Familiile Hogea şi Istrate s-au împrietenit pentru că au ajuns să împartă aceeaşi durere şi să aibă acelaşi ţel. Şi-au îngropat copiii şi sunt convinşi că nu focul i-a blestemat aşa, ci mizeria din spitale şi nepăsarea autorităţilor. Aşa că vor dreptate, adevărul scos la lumina zilei şi vinovaţi pentru că viaţa unor puşti s-a terminat înainte de a începe. 

Părinţii care şi-au îngropat copiii ştiu că nu-i mai pot aduce înapoi, dar vor dreptate pentru ei şi să se asigure că alţi părinţi nu vor trece vreodată prin Infern.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?