Coborau mortul în groapă când au auzit lovituri în sicriu: ”Unde sunt? E întuneric!”. Ce a urmat

 

Înmormântarea unui bărbat din Irlanda a luat o întorsătură neașteptată când din sicriu a început să se audă chiar vocea mortului.

Shay Bradley, un bărbat din Irlanda, a murit pe 8 octombrie după o lungă luptă cu o boală îngrozitoare.

Oamenii care participau la înmormântare au avut un adevărat șoc în momentul în care i-au auzit vocea din sicriu, chiar când acesta era coborât în groapă.

”Hei, hei, hei! Dați-mi drumul!” urla vocea din sicriu. Martorii au relatat că au auzit și lovituri în pereții coșciugului.

”Unde naiba sunt. E întuneric aici. Sunt mort”, a continuat vocea.

Ce se întâmplase? Doar o glumă.

Cu o lună înainte de moarte, Bradley a decis să își înregistreze vocea pentru a face înmormântarea sa mai veselă pentru familie.

Inițial, Shay a discutat despre planul său doar cu fratele lui, Jonathan, care ar fi trebuit să plaseze înregistrarea audio în sicriu.

În cele din urmă însă, Jonathan a decis să relateze detaliile întregii familii. Nu toată lumea a fost la curent cu gluma, iar surprizele au fost vizibile la înmormântare.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?