Școală prăbușită în Nigeria: cel puțin 8 morți. Mai mulți elevi, prinși sub dărâmături

 
Școală prăbușită în Nigeria: cel puțin 8 morți. Mai mulți elevi, prinși sub dărâmături
Școală prăbușită în Nigeria: cel puțin 8 morți. Mai mulți elevi, prinși sub dărâmături
Școală prăbușită în Nigeria: cel puțin 8 morți. Mai mulți elevi, prinși sub dărâmături Școală prăbușită în Nigeria: cel puțin 8 morți. Mai mulți elevi, prinși sub dărâmături

Cel puțin 8 copii au murit, astăzi, după ce o clădire are găzduia o școală s-a prăbușit. Din păcate, numărul victimelor ar putea crește dramatic, mai mulți elevi aflându-se încă sub dărâmături. Tragedia s-a petrecut în orașul Lagos, Nigeria. Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!Școala, care se afla la ultimul etaj într-o clădire cu trei nivele, adăpostea peste 100 de elevi, notează BBC.

În imaginile date publicității se văd cum salvatorii fac eforturi disperate pentru a scoate de sub dărâmături trupurile copiilor.

Salvatorii au reușit să salveze, până în prezent, 40 de copii.

Din clădire a rămas un morman de fiare și cărămizi.

Mohammed Muftau, un bărbat care a fost martor la scena înfiorătoare, a declarat, pentru BBC, că, de-a lungul timpului, au tot fost făcute plângeri din cauza stării în care se afla clădirea, însă autoritățile nu au luat nicio măsură.

Scene cumplite au fost semnalate și la Spitalul de Urgență din Lagos, unde victime sau părinți ai micuților încearcă să-și găsescă rudele.Cauza prăbușirii este, momentan, necunoscută.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?