Coafura unei senatoare din Rusia, ţinta unor glume pe internet: "Părul meu e doar ondulat"

 

Senatoarea Valentina Petrenko din Rusia are o cofură inedită, motiv pentru care a devenit subiect de glumă pe reţelele de socializare. Politiciana în vârstă de 62 de ani reprezintă Republica Hakasia în Parlamentul Rusiei.

În schimb, senatoarea nu este atât de încântată de celebritatea pe care a câştigat-o fără să vrea. „Am obosit să răspund acestor întrebări. Părul meu este doar ondulat. Îl ridic cu nişte agrafe. Asta e tot”, a spus Valentina Petrenko, pentru Newsweek.

Chiar în anul 2012, senatoarea spunea clar şi răspicat că nu vrea ca nimeni să îi spună cum trebuie să arate. Afirmaţia a fost făcută atunci când s-a adus în discuţie ţinuta obligatorie pentru membrii Parlamentului. „Să ni se spună cum să ne îmbrăcăm e prea mult. Niciunul dintre noi nu se îmbracă ostentativ. Eu, de exemplu, port un costum negru pentru şedinţe. Nu cred că trebuie să ascult ce spun designerii”, declara aceasta. potrivit The New York Post. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?