CNATDCU va vota rapoartele pentru lucrările de doctorat ale lui Tobă şi Pandele

 

Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) se va întruni miercuri pentru a discuta și vota rapoartele de analiză ale comisiilor de specialitate în cazul lucrărilor de doctorat ale fostului ministru de Interne Petre Tobă și primarului orașului Voluntari, Florentin Pandele.

Comisia din cadrul CNATDCU care a analizat lucrarea de doctorat a lui Petre Tobă a decis că acesta nu a plagiat, declara săptămâna trecută, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, Mirabela Amarandei. Universitatea de Apărare "Carol I" propunea, în punctul de vedere trimis CNATDCU, menținerea titlului de doctor în cazul lui Tobă.

De asemenea, comisia de specialitate a CNATDCU care a verificat teza lui Florentin Pandele a luat o decizie similară, respectiv menținerea titlului de doctor, anunța, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?