Clotilde Armand, mesaj ironic după apariția bombei Teleormanleaks

 

Teleormanleaks Franțuzoaica Clotilde Armand de la USR, una dintre cele mai active combatante anti-PSD a publicat un mesaj ironic după ce Rise Project a anunțat existența Teleormanleaks.Teleormanleaks O valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsit în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

Teleormanleaks. Localnicul a intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ. Clotilde Armand de la USR a postat un mesak ironic după anunțul Rise Project: "Îndrăznește să crezi!"

Valiza Teleormanleaks conține, între altele, un hard negru în care a fost salvat tot conținutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum, mii de facturi, contracte, bilanțuri, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuși, rapoarte de audit, tabele contabile etc.

Teleormanleaks. Plus 14.800 de foto și video de la evenimentele companiei cu personajele grupării și standardul lor de viață, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuții - majoritatea provenind din backup-ul mai multor telefoane. Plus 54.710 mailuri + atașamentele de pe adresa de serviciuAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?