Clipe de groază pentru o femeie tâlhărită de cinci minori

 

O femeie care mergea miercuri seară spre locul de muncă a trecut prin clipe de groază în timp ce se afla pe o stradă slab iluminată din Buzău.Cinci indivizi, între care patru minori, au tâlhărit-o pe femeie și i-au smuls geanta cu o sumă importantă de bani. Evenimentul s-a produs în cartierul Dorobanți din Buzău.

O femeie în vârstă de 52 de ani, a fost tâlhărită pe stradă de cinci tineri cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani. Aceștia i-ar fi sustras geanta persoanei vătămate, prin violență, în timp ce se deplasa către locul de muncă.

Potrivit stiridebuzau.ro, prejudiciul a fost estimat de persoana vătămată la aproximativ 1.000 de lei, fiind recuperat parțial.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Față de tânărul de 20 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău în vedea luării măsurilor legale.

Poliţiştii buzoieni recomandă câteva măsuri de autoprotecţie pentru a nu deveni victima unei tâlhării:

- Evită deplasările pe trasee aflate în zone mai puţin circulate( câmpuri, parcuri, şantiere);

- Dacă din diverse motive trebuie să circuli după lăsarea întunericului, ocolește locurile neiluminate;

- Când observi că ești urmărit de un individ sau de mai mulţi, deplasează-te prin zone intens circulate, chiar dacă acest lucru presupune schimbarea traseului;

- Nu te afişaţi ostentativ cu obiecte de valoare (lănţişoare, brăţări);

- Nu te lăsa atras în locuri dosnice de către indivizi care oferă spre vânzare diverse produse (de obicei mai ieftine);

- Nu te lăuda persoanelor necunoscute cu bani sau valori pe care le ai asupra ta sau acasă;

- Nu permite persoanelor străine să intre în locuinţa ta, indiferent de motivele evocate;

- Evită să te expui inutil copiii unor pericole, acceptând ca ei să poarte asupra lor, pe stradă, bunuri de valoare (telefoane mobile, bijuterii);

- Sfătuiește-ți copiii să nu se lase atraşi în locuri izolate de către persoane necunoscute, indiferent de pretextul folosit de acestea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?