Clădire prăbușită la Istanbul. Sunt 17 morți și 13 răniți în stare gravă

 

Tragedia cumplită petrecută la Istanbul a lăsat în urmă familii îndoliate! Clădirea de opt etaje prăbușită zilele trecute, a ucis 17 persoane, iar alte 13 sunt internate în spital în stare gravă. Ministerul sănătății a prezentat raportatul pe 9 februarie, însă bilanțul este provizoriu. 

Președintele Recep Tayyip Erdoğan a declarat că trebuie să se acorde o atenție mai amănunțită când se efectuează recepția clădirilor și i-a asigurat pe cei care și-au pierdut persoanele dragi și pe răniți că vinovatul va plăti pentru fapta sa. 

Un imobil rezidenţial de opt etaje din oraşul turc Istanbul s-a prăbuşit miercuri. Sute de membri ai echipelor de salvare au fost mobilizaţi după prăbuşirea blocului, situat în cartierul Cevizli.

Clădirea avea 14 apartamente şi erau înregistraţi 43 de locatari. Nu este clar câte persoane erau în imobil în momentul prăbuşirii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?