Clădire prăbușită în Shanghai. Cel puțin 5 morți, 20 de oameni prinși sub dărâmături

 
Clădire prăbușită în Shanghai
Clădire prăbușită în Shanghai

O clădire aflată în renovare în metropola chineză Shanghai s-a prăbușit joi dimineață, potrivit postului ECSN. Cel puțin 5 oameni și-au pierdut viața, potrivit presei locale.O clădire aflată în renovare în metropola chineză Shanghai s-a prăbușit joi dimineață, potrivit postului ECSN.

Cel puțin 20 de persoane au fost prinse sub dărâmături, după ce alte 11 persoane au fost scoase de forțele de intervenție.

A fost constatat decesul a 5 persoane, iar 14 oameni au fost scoși în viață de sub moloz. În clădirea din cartierul Changning funcționa un magazin Mercedes-Benz.

Nu mai puțin de 24 de autospeciale cu forțe de intervenție și peste 150 de oameni au intervenit de urgență la fața locului.

Nu este clar care este motivul prăbușirii clădirii, dar nu este primul caz de acest gen. O altă clădire aflată în renovare a fost distrusă de un incendiu în 2010, atunci peste 58 de oameni și-au pierdut viața, conform Associated Press.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?