Circulaţie întreruptă pe DN 1B, între 1 şi 2 august

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat conducătorii auto că se va închide circulaţia pe DN 1B, la km 5+790 (DN 1A km 88+700), în vederea executării lucrărilor pentru obiectivul “Reparaţie trecere la nivel cu calea ferată pe DN 1B, km 5+790”.
Restricţia va fi instituită începând de sâmbătă 1 august 2009 ora 9.00 până duminică 2 august 2009.

În această perioadă traficul se va desfăşura deviat, în ambele sensuri, pe următoarele variante:
Relaţia Bucureşti – Braşov


DN 1A (Bucureşti-Ploieştiori)–DN 1B (Ploieştiori-Bucov)–DJ 236(Bucov–Boldeşti Scăeni)–DN 1A (Boldeşti Scăeni-Braşov).
Relaţia Buzău – Braşov
DN 1B (Buzău-Bucov)–DJ 236 (Bucov–Boldeşti Scăeni)–DN 1A (Boldeşti Scăeni-Braşov).

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră provizorie şi indicaţiile piloţilor de circulaţie, care sunt poziţionaţi la limitele sectorului de drum restricţionat.

Pentru informaţii privind starea reţelei de drumuri naţionale, conducătorii auto se pot adresa Dispeceratului Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, la numerele de telefon 021/318.66.09 sau 021/318.66.31 sau accesând paginile de internet ale Ministerului Transporturilor (la adresa www.mt.ro/starea infrastructurii) şi ale Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (www.andnet.ro/Alte informaţii/Informaţii utile/Starea infrastructurii rutiere).

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?