Circulaţie îngreunată pe autostrada A1

 


Circulaţie îngreunată pe Austostrata A1 Bucureşti- Piteşti. Inspectoratul General de Poliţie anunţă că din cauza lucrărilor care se execută la podul de peste râul Argeş, în zona km. 36, circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate în ambele sensuri.

Poliţia Rutieră le recomandă conducătorilor de vehicule să circule cu prudenţă, să nu se angajeze în efectuarea unor depăşiri periculoase şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculele care se află înaintea lor.


De asemnea, Poliţia Rutieră cere şoferilor să respecte semnalele agenţilor de circulaţie prezenţi în zonă pentru supravegherea şi fluidizarea traficului. Pentru evitarea neplăcerilor pricinuite de aglomerarea autostrăzii Poliţia recomandă ca rută alternativă DN 7 - Bucureşti - Titu - Găeşti - Piteşti şi retur.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?