Circulaţie feroviară blocată după ce un tren a deraiat. Mai multe echipe ale CFR intervin

 

Un tren de marfă care transporta piese auto a deraiat, duminică seară, în judeţul Alba, pe magistrala 300, circulaţia feroviară fiind blocată. Mai multe echipe de intervenţie, din cadrul CFR, acţionează la faţa locului pentru rezolvarea problemei şi stabilirea cauzelor provocării incidentului.Circulaţia feroviară pe magistrala 300, între localităţile Cistei şi Blaj, din judeţul Alba, a fost blocată după ce un tren de marfă, care transporta piese auto, a deraiat. Reprezentanţii CFR Regionala Braşov au declarat că, în urma incidentului, nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale importante.

Mai multe echipe de intervenţii, din cadrul CFR, s-au prezentat la faţa locului pentru a repune vagonul deraiat pe şine, care urmează a fi supus unei inspecţii tehnice, la Aiud.

Incidentul din judeţul Alba a bocat circulaţia feroviară în zonă, iar trenurile care circulă pe această direcţie vor înregistra întârzieri şi vor urma o rută ocolitoare.

Reprezentanţii CFR au explicat că s-a început o anchetă internă pentru stabilirea cauzelor care au dos la deraierea trenului de marfă. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?