Circulaţia pe Transfăgărăşan şi Transalpina, restricţionată la sfârşitul lunii. Care este motivul

 

Circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe Transfăgărăşan şi Transalpina, pe anumite rute, pe 30 şi 31 august, pentru o sesiune foto-video a unei firme de echipamente pentru motociclişti, POLO Motorrad, se arată într-un comunicat remis realitatea.net.

Sesiunea foto are loc, în cea mai mare parte, pe cele două drumuri binecunoscute, Transalpina şi Transfăgărăşan, dar vor fi incluse şi micile sate din judeţul Sibiu şi Centrul Istoric Sibiu.

Potrivit programului, circulaţia va fi restricţionată pe următoarele rute:

Transalpina (DN 67C): 30 august, 10:00-19:00, km 42,00 – 44,00, zona „Pasul Urdele”

Transfăgărăşan (DN 7C): 31 august

09:00-15:00, km 112,00 – 114,00, zona „Cascada Capra”

15:00-19:00, km 118,00 – 120,00, zona „Bâlea”

Toate restricţiile se realizează astfel: sesiuni de filmare de 20 de minute cu pauze de 20 de minute pentru trecerea vehiculelor.

Închiderea drumurilor se realizează cu respectarea normelor metodologice în vigoare, cu avizul Secţiilor Drumuri Naţionale din fiecare judeţ, acordul CNADNR şi îndrumarea poliţiei. Toate taxele aferente au fost achitate.

Paul Andrei Lungu este cel care se ocupă de organizarea locală sesiunii foto-video: „Realizarea acestui material va aduce un impact pozitiv în zonă pentru că, atât Transfăgărăşanul, cât şi Transalpina, vor fi prezentate unui public occidental direct interesat de călătorii pe drumuri spectaculoase”, se mai arată în comunicat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?