Cioloș: Parlamentul, privatizat de un grup ce-l folosește împotriva societății. Soluția, anticipate

 

Oamenii ies în stradă pentru că cei care ar trebui să-i păzească îi fură, cei care ar trebui să guverneze îi mint, cei care ar trebui să-i conducă îi abuzează, scrie Dacian Cioloș într-un mesaj pe Facebook.

Fostul premier consideră că singura soluție este, în trei pași, demisia Guvernului Dăncilă, un referendum pentru Justiție și alegeri anticipate.

”Puterea in Stat este un instrument pentru a-i proteja pe oameni, nu pentru a-i domina. În Parlament nu mai există dezbateri. Cine e de vină atunci că dialogul democratic se mută în stradă ? A cui e vina că parlamentul a fost “privatizat” de un grup care-l folosește împotriva societății?

Atunci când domnul Dragnea, un lider politic cu interese personale de apărat în justiție, se folosește de instituții ale statului - de Jandarmerie, de Parlament, de Guvern, deturnându-le scopul, noi toți suntem în pericol.

Cand se ajunge în astfel de situații, e clar că avem nevoie de o reformă profundă a statului și a institutiilor sale, la fel de mult cum avem nevoie de o reformă în politică.

Ajunge! La ceea ce se întâmplă acum nu văd decât o soluție în trei pași:Demisia Guvernului Dăncilă! Referendum pentru Justiție! Alegeri anticipate!”, scrie Cioloș.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?