Cioloș anunță sfârșitul epocii Dragnea

 
Cioloş: Riscăm să devenim ţara lui Dragnea. Alegerile anticipate, singura soluţie
Cioloş: Riscăm să devenim ţara lui Dragnea. Alegerile anticipate, singura soluţie

Dacă Liviu Dragnea va forța trecerea unei OUG pe amnistie și grațiere, acesta ar fi "ultimul act al coaliției de guvernare", este de părere Dacian Cioloș, fostul premier tehnocrat, actualmente liderul Mișcării România Împreună.Publicația G4Media.ro avertizează că liderul PSD forțează din nou adoptarea unei ordonanțe de urgență pentru amnistie și grațiere care l-ar salva de problemele din justiție.

Potrivit surselor publicației, premierul Viorica Dăncilă s-ar opune, deocamdată, acestui demers și ar fi amenințat chiar cu demisia.

Dacian Cioloș spune că „forțarea unei ordonanțe de amnistie și grațiere ar fi ultimul act al coaliției de guvernare", cu referire la posibilitatea ca Guvernul să recurgă la OUG.

„Observ că preocuparea principală a celor care guvernează de aproape doi ani este cum să scape de dosarele penale mai repede în loc să se îngrijească, așa cum au promis, de bunăstarea populației, de economie, de infrastructură rutieră, de spitale sau educație. Ar fi bine ca domnul Dragnea și doamna Dăncilă să se gândească serios la toate consecințele care ar putea să urmeze după introducerea în guvern a unei ordonanțe de urgență care să albească dosarele penale și sentințele politicienilor. După ultima încercare de acest fel, am avut proteste cu sute de mii de cetățeni în stradă și o tensiune socială imensă. Forțarea unei ordonanțe de amnistie și grațiere va fi probabil ultimul act al unei coaliții care nu doar că și-a ratat programul de guvernare, dar a guvernat haotic și în niciun caz pentru cei pe care i-a ademenit la vot cu promisiuni deșarte. Or, nu pentru acest lucru au fost votați, ci pentru că oamenii le-au dat credit așteptând un trai mai bun", susține Dacian Cioloș.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
amar
14 Jul 10:12
Dacă Domnul Dragnea înpreună cu echipa sa conduc foarte bine această ţară , Economiea urcă afront Pensiile şi salariile se dau . Bine înţeles că nu totul de-odată . Ei se străduesc să intrăm în toate drepturile noastre legitime cu toate că voi criticaţi PSD-ul pe motive neîntemeiate , adică mincinoase PNL-ul , PDL-ul , USR-ul nu vor să ne înbunătăţim traiul şi aşa rămas în urmă faţă de U.E. De fapt aceste atrocităţi cum sunt cei din şleatca rezist , nişte mincinoşi de crapă chelea de pe ei şi ochi după fondurii . Oamenii răi, înpotrivă a tot ce ar fi bun pentru comunitate . Poporul suferă de zeci de ani de zile pe seama acestor atrocităţi ce se pun de-acurmezişul şi înping ţara înapoi la anii de tristă amintire . Această gaşcă care urmăreşte ziua de ieri în care au furat de la statul român sute de miliarde chiar şi trilioane cu aceşti bani ascunşi în alte conturii . Şi ne-au lăsat pe noi fără salarii măcar decente , la fel şi cu pensiile ,mai ales celor defavorizaţi cu venituri mici , umilind şi sărăcind toată ţara . O ţară bogată este aceia la care oamenii au un venit suplimentat faţă de un trai decent . Ori aceste atrocităţi caută să ne umilească într'o sărăcie lucie
în vreme ce alte ţări prosperă mai mult de-a atât .Aceste răutăţi , nu ştiu cum de le mai ţine pământu . Încercă să ne facă viaţa grea .
Răspunde
0 0
amar
14 Jul 10:10
Dl. Cioloş ce tot aveţi cu Dragnea ! Lasă-l domnule acolo să-şi facă treaba că văd că face bine .Economiea urcă afront , la pensii şi salarii se dă omului dreptul lui aşteptat de mulţi ani .Ce mai vreţi . Aţi fost la guvernare şi nu şi nu aţi dat drepturile omului ce se cuvin de drept , ne-aţi ţinut în sărăcie , umiliţi , nacaz , bolnavi şi supărare , când voi vă plimbaţi pe insulele azore ,etc .Ră gaşcă mai sunteţi . Nu meritaţi să trăiţi pe acest pământ .
Răspunde
0 0
marius
14 Jul 10:07
ciupitu mai are de invatat pana sa stie ceva
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?