Ciolacu se amuză după respingerea alegerilor în 2 tururi: ”Puterea se măsoară în wați nu în Q-li”

 

Președintele Camerei Deputaților - Marcel Ciolacu râde de Opoziție după ce proiectul USR privind alegerea primarilor în două tururi a fost respinsă de Senat.

Doar 10 senatori din 26 au venit la vot, la Senat, iar lipsa acestora și a altor parlamentari de la ALDE și Pro România a făcut ca proiectul să fie respins de PSD și UDMR.

”USR a pus condiție PNL că votează guvernul DOAR dacă trece legea cu alegerea primarilor în două tururi. Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiulește, evident! Doar 10 senatori PNL din 26 au venit la vot! Asta să știți când îi mai auziți rupându-și cămașa de pe ei la televizor de grija țării!

PSD și UDMR au rămas consecvente și au votat împotrivă. Proiectul a fost RESPINS. Dar cum rămâne cu guvernarea mult promisă?! Cum rămâne cu responsabilitatea față de oameni?! Sau poate că, de fapt, fără voturile foștilor pesediști acum plecați la alte partide nu pot să facă nimic singuri.

Un lucru e clar: colegii de la PNL să mai ia niște meditații la fizică, puterea se măsoară în wați(W), nu în Q-li!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Citizen
16 Oct 16:54
La danciloata voastra, nu se regasesc, nici wati, nici IQ.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?