Cineva a strigat-o din gaura de canal. Când s-a uitat în jos, a încremenit. A chemat televiziunea...

 
Gaura de canalizare
Gaura de canalizare
Gaura de canalizare Viața în canal Viața în canal

O jurnalistă a descoperit întâmplător o lume fabuloasă în subteranele unui oraș columbian. Un cuplu și-a aranjat o adevărată locuință într-o gaură de canalizare și trăiește confortabil de 22 de ani acolo.O jurnalistă a descoperit întâmplător o lume fabuloasă în subteranele unui oraș columbian. Un cuplu și-a aranjat o adevărată locuință într-o gaură de canalizare și trăiește confortabil de 22 de ani acolo.

Maria Garcia și Miguel Restrepo, soțul ei, s-au cunoscut pe străzile Columbiei. Ambii erau dependenți de droguri și ambii erau pregătiți să se lase bătuți.

Viața lor era distrusă. Dar susținându-se unul pe altul, ei au reușit să-și învingă dependența. După 22 de ani încă locuiesc acolo, unde s-au adăpostit în cea mai dificilă perioadă din viața lor. Pentru acest cuplu casa lor este cel mai fericit loc din lume, chiar dacă ea reprezintă o groapă de canalizare.

Cei doi nu aveau nici bani, nici rude, care i-ar fi putut ajuta, de aceea s-au adăpostit într-un canal de scurgere. Cu toate că au avut mereu lipsuri care le-au chinuit existența, pentru ei era cel mai important faptul că se aveau unul pe celălalt.

În acea gură de canalizare au reușit să-și învingă dependența de droguri și să-și refacă viața. Acolo au electricitate, lumină, căldură și o mică bucătărie și chiar și un televizor.

Și ei, ca și noi, își decorează casa de sărbători și au și un animal de companie, care le este tovarăș și le păzește casa, pe nume Blackie, scrie rol.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?