Cine vor fi adjuncții lui Kovesi în următorii trei ani. Ce a decis Iohannis

 

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru reînvestirea lui Marius Constantin Iacob și Călin Nistor în funcțiile de procurori șefi adjuncți ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Mandatele celor doi procurori șefi adjuncți vo fi pe o perioadă de trei ani. Noul mandat al lui Iacob va intra în vigoare de la 23 mai, iar cel al lui Nistor de la 24 mai 2016, arată Administrația prezidențială.

La 16 mai, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a avizat favorabil, cu unanimitate de voturi, propunerile de reînvestire a lui Marius Iacob şi a lui Călin Nistor în funcţiile de procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a transmis în 25 aprilie la Consiliul Superior al Magistraturii, pentru avizare, propunerile de reînvestire a lui Marius Iacob şi Călin Nistor în funcţiile de procuror şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi i-a fost prelungit mandatul la conducerea instituție, pentru o perioadă de trei ani, în luna martie, printr-un decret semnat de Klaus Iohannis.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?