Cine sunt cei 12 care știu totul despre Klaus Iohannis

 
Cine sunt cei 12 care ştiu toate secretele lui Klaus Iohannis
Cine sunt cei 12 care ştiu toate secretele lui Klaus Iohannis

La Sibiu, apropiaţii noului preşedinte al României, Klaus Iohannis, au sărbătorit discret victoria liderului PNL, în timp ce mii de tineri au ieşit, în stradă, să-i aplaude victoria. Atât foştii colegi, cât şi profesori, de la Cluj, s-au declarat fericiţi, după o campanie electorală cu un rezultat absolut surprinzător, afirmând despre Klaus Iohannis că "are calităţi de lider, că reuşeşte să canalizeze în jurul său energiile oamenilor şi să aibă grijă de subordonaţi”, că „va fi un preşedinte bun” și că "va schimba în România tot ce trebuie schimbat“, potrivit Adevărul.  

„Parcă a fost un aranjament de sus”

Citeste mai mult: adev.ro/nf70fm
La Sibiu, apropiaţii noului preşedinte al României au sărbătorit discret, în schimb mii de tineri au ieşit să-i aplaude victoria în stradă. Şi foştii colegi şi profesori de la Cluj sunt astăzi fericiţi, după o campanie electorală cu un rezultat absolut surprinzător.

Citeste mai mult: adev.ro/nf70fm
În rândurile care urmează, Adevărul a alcătuit o listă cu mărturiile celor mai apropiate 12 persoane, din viața lui Klaus Iohannis.
 
Martin Bottesch, fost preşedinte al Consilului Judeţean Sibiu, a fost, de asemenea, coleg de catedră cu Iohannis, la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal”.
„Mie îmi pare foarte bine că a devenit preşedintele României, îl cunosc de mult timp şi l-am apreciat întotdeauna pentru corectitudinea sa şi pentru claritatea idelor sale, şi pentru faptul că a făcut întotdeauna ceea ce a spus”, a declarat, pentru Adevărul, Martin Bottesch.
 Medicul Radu Urdea, prieten de familie cu soţii Iohannis, a primit vestea cu bucurie, chiar duminică seara, la sediul Forumului German din România (FDGR).
„Îi doresc să îndeplinească visul celor 20% care au făcut diferenţa între turul I şi turul II. De pe la ora 16:00 se contura victoria dar adevărul este că nimeni nu a bănuit amploarea datorată în mare măsură sensibilităţii alegătorului român la nedreptate. Aşa cum în 2012 românii n-au tolerat insultarea lui Raed Arafat public şi la oră de vârf din partea lui Traian Băsescu, „Vedem noi cine pleacă, el sau Boc”, şi pe minus 15 grade românii au arătat cine trebuie să plece, tot aşa acum românii din ţară şi din afară în egală măsură nu au tolerat insulta ciocoiască, chiar dacă este colorată în roşu”, a declarat, pentru Adevărul, Radu Urdea.
 
Sărbătoare la Forumul German
 
Sediul FDGR a fost duminică seara locul unei sărbători discrete, cu aplauze la anunţarea exit-poll-urilor şi cupe de şampanie ciocnite apoi.
„Pentru mine este un rezultate extraordinar şi eranm ferm convins încă din primul tur, pentru că Klaus Iohannis este cel mai bun dintre cei 14 candidaţi. Este o şansă pe care sunt convins că o s-o valideze Klaus Iohannis“, a spus medicul Paul Jurgen Porr, cel care a preluat şefia FDGR la retragerea din funcţie a lui Klaus Iohannis.
Hans Klein, fost preşedinte al FDGR şi unul din oamenii care i-a stat alături lui Iohannis în toată cariera politică a vorbit cu emoţie despre ce s-a întâmplat duminică.
„România s-a deşteptat, nu s-a cântat degeaba. Ştiam de vineri, după ce am văzut demonstraţiile la Cluj am ştiut că aşa o să fie, dacă vreţi să vă spun în limba mea creştină Dumnezeu mişcă inimile. Ne-am rugat ca Dumnezeu să ne arate voia lui. Se va descurca bine domnul Iohannis, fără nicio grabă, liniştit, aşteaptă până vin problemele şi le rezolvă, în conformitate cu Constituţia şi legile în vigoare. Ştie să comunice cu foarte mulţi oameni şi să lucreze cu ei dacă într-adevăr îl acceptă. Poate să lucreze cu oricine, într-adevăr el se simte omul oamenilor, şi asta a dovedit în 14 ani în care a fost la primărie. El este liberal din inimă, nu din sloganuri”, a declarat pentru Adevărul, Hans Klein.


 
Mai multe pe Adevărul.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 -2
gogu pintenogu
18 Nov 09:07
Minunat!
Apropiatii lui Iohanis sunt, asa cum ma asteptam, USL-isiti de marca, mandri de romanii platiti si maniPULAti in 2012 sa protesteze. Nimic nu s-a schimbat. USL traieste!
Base a gresit grav cand l-a sustinut pe etnicul german cu apucaturi romanesti.
Răspunde
3 -3
mrg
18 Nov 04:43
Dumnezeu e acelasi , pentru toti oamenii ; este unul singur si acelasi , chiar daca vorbeste fiecaruia in limba lui. Si eu , m -am rugat pentru K.J.
Răspunde
3 -4
marioara Hazota
18 Nov 02:35
Eu cred ca El este omul prin care Dumnezeu va lucra pentru disparitia saracilor astfel accesa d banii ptr u Autostrazi a fondurile european care bine folositi se imultesc si ridica bunastatea poporului roman.
Răspunde
4 -9
Tintenherz
18 Nov 01:59
pai...sa ne zica si noua TOTUL despre case, sofat la cumparat copii, si, mai ales, cum ajunge liberal in inima un functionar la stat sub enshpe mii de guvernari, mulse toate de banutzul contribuabilului Mitic si sud-carpatic...sau mai bine nu, sa ne zica d'alea din inima crestina, de orice confesiune ar fi ea...
Răspunde
3 0
mircea
18 Nov 11:37
4 ABIA A VENIT SI SARI LA GATUL LUI, VIPERA PSD-ISTA
5 -9
aha !
18 Nov 01:53
Inseamna ca stiu si de presupusele vanzari de copii . Ar trebui luati un pic la intrebari , poate afla romanii adevarul despre afacerile politrukului .
Răspunde
5 -10
aha1
18 Nov 01:52
Inseamna ca stiu si de presupusele vanzari de copii . Ar trebui luati un pic la intrebari , poate afla romanii adevarul despre afacerile politrukului .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?